Samenwerkingspartners

Ketenpartners

In de regio werken wij samen met verschillende ziekenhuizen, echocentra, collega’s en kraamcentra.

Coöperatie MAIA

Verloskundige en Vrouwenventrum Maeva is aangeloten bij MAIA, Hier zijn bijna alle verloskundigenpraktijken uit de regio Ede bij aangesloten. We werken ook samen met echocentrum FARA. Regelmatig is er overleg tussen de verloskundigen en de gynaecologen/kinderartsen van ziekenhuis Gelderse Vallei.

Coöperatie VIDA
Verloskundig en Vrouwencentrum Maeva is aangesloten bij coöperatie VIDA (Verloskunde In District Amersfoort). Hier zijn alle verloskundigenpraktijken en echocentrum Amersfoort in de regio Amersfoort aangesloten. De coöperatie heeft als doel om toegankelijke en kwalitatief goede geboortezorg te realiseren in deze regio. Onder andere door intensief collegiaal overleg en gezamenlijke bij- en nascholing.

VSV Amersfoort en VSV Ede
Een VSV (Verloskundig Samenwerkings Verband) is er om duidelijke afspraken te maken tussen 1e en 2e lijn. Tussen de verloskundigen, kraamcentra, echocentra, de gynaecologen en kinderartsen. Er worden protocollen en richtlijnen gemaakt in het VSV. Praktijk Maeva is bij beide VSV’s aangesloten.

Meander Medisch Centrum
In het MMC kan je poliklinisch bevallen (met je eigen verloskundige en kraamverzorgster). Je kan daar ook terecht voor een uitgebreide echo of een afspraak op de poli. Op www.meandermc.nl vind je meer informatie over het ziekenhuis. Je bent vrij in je keuze welk ziekenhuis je voorkeur heeft.

Gelderse Vallei
In ziekenhuis Gelderse Vallei kan je poliklinisch bevallen of terecht voor een afspraak op de poli. Je bent vrij in je keuze welk ziekenhuis je voorkeur heeft. Op www.geldersevallei.nl vind je meer informatie over het ziekenhuis.

Utrechts Medisch Centrum
Het kan zijn dat we je doorverwijzen naar de poli van het UMC, deze is gevestigd in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis. Voor informatie kan je kijken op www.umcutrecht.nl

Prenataal Screenings Centrum
In het echocentrum in Amersfoort kan je terecht voor de 13 en 20-weken echo. Op www.prenataalscreeningscentrum.nl kan je digitaal een afspraak maken en informatie vinden over de verschillende echo’s.

FARA
In het echocentrum in Ederveen kan je ook terecht voor de 13 en 20-weken echo’s. Tevens doen we daar de versies (draaien van de baby als hij/zij in stuit ligt) Op de site www.verloskundigcentrumfara.nl kan je digitaal een afspraak maken en informatie vinden.

KRAAMCENTRA
Klik hier voor de pagina met kraamzorg organisaties waarmee wij samenwerken.

Nieuws

Ontdek wat er gebeurt binnen Maeva

Kraamcentrum Maeva

Per 1 januari 2024 start Kraamcentrum Maeva in de regio. Kraamcentrum Maeva is verbonden met onze praktijk. Kijk eens op de website http://www.kraamcentrum-maeva.nl

Lees artikel

Lisanne is bevallen!

Op maandag 2 oktober is Fleur geboren. Dochter van Lisanne en Daan de Bree.

Lees artikel

Waarneemster

In de periode dat Lisanne geniet van haar verlof zal Jorine Veldman bij ons waarnemen. Van 1 oktober tot 31 december kan je haar treffen tijdens de dienst; als je […]

Lees artikel

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen