Kraamcentra

Kraamcentra in ons gebied

Er zijn verschillende kraamcentra werkzaam in ons gebied. Elke bureau moet uiteraard voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen. Onderstaande bureau’s zijn aangesloten bij het KSV (Kraamzorg samenwerkingsverband) en zijn zodoende gegarandeerd op de hoogte van alle afspraken tussen alle verschillende beroepsgroepen die zorg leveren in de geboortezorg. Klik op onderstaande bureau’s om doorgelinkt te worden met hun website.

Kraamcentra die hier in de buurt ook wel met regelmaat gekozen worden zijn SHG zorg  en Cura Materna maar zij zijn niet aangesloten bij het KSV. Dat betekent dat zij niet zullen meegaan met een poliklinische bevalling, maar natuurlijk wel assisteren bij een thuisbevalling.

Met de onderstaande kraamcentra werken we heel regelmatig samen:

Nieuws

Ontdek wat er gebeurt binnen Maeva

Spiralen plaatsen

Inmiddels is ook Jacqueline klaar om spiralen te plaatsen en hebben we daardoor nog meer ruimte op het spreekuur voor de anticonceptie. Ook voor het maken van een afspraak om […]

Lees artikel

Het eerste blog

Binnenkort op onze website een heel nieuw item. We gaan elke maand een blog voor jullie schrijven over ons werk als verloskundigen.

Lees artikel

Veranderingen NIPT vanaf 1 april 2023

Veel zwangeren weten het al, maar vanaf 1 april zijn er geen eigen kosten meer verbonden aan de NIPT.  Omdat deze maatregel grote veranderingen met zich meebrengt in de logistiek […]

Lees artikel

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen