Spreekuurlocaties

Locaties & tijden

Onze cliënten wonen verspreid over verschillende dorpen. Om jullie tegemoet te komen, houden we daarom spreekuur op twee verschillende locaties. Zo komt de verloskundige naar jullie toe.

We hebben één hoofd locatie, dit is Scherpenzeel. Daar worden ook alle echo’s gemaakt. Daarnaast houden we spreekuur in Renswoude in huisartsenpraktijk de Taets. Op beide locaties kan je terecht voor het verloskundige spreekuur of voor het plaatsen van een spiraal.

Inloopspreekuur

Elke woensdag van 9.00 tot 10.00 uur is er op de locatie Scherpenzeel een inloop spreekuur. In de oneven weken is er op de locatie Renswoude een inloop spreekuur van 19:00 tot 19:30 uur. Deze is bedoeld om bijvoorbeeld het hartje te luisteren van je baby, je bloeddruk te laten meten of als je een korte vraag hebt.

 

Nieuws

Ontdek wat er gebeurt binnen Maeva

Nieuw prikpunt voor de NIPT in Scherpenzeel

Goed nieuws voor alle cliënten die gebruik willen maken van de NIPT! Vanaf maandag 19 februari 2024 is het Saltro prikpunt in het Eerstelijnscentrum het Foort ook een officiële afnamelokatie […]

Lees artikel

Nieuwe waarneemster bij Maeva

Vanaf 1 januari 2024 zal Esther ons team komen versterken. Welkom Esther! Zij stelt zich graag aan jullie voor; Hoi allemaal, Mijn naam is Esther Udo en vanaf januari 2024 […]

Lees artikel

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen