Werkwijze

Missie & Visie

Veelzijdig – Toegankelijk – Professioneel.

Dit is waar Maeva voor staat.

Ons aanbod is veelzijdig. We bieden zorg in de gehele vruchtbare periode van de vrouw. Hierbij kan je naast begeleiding in je zwangerschap denken aan anticonceptie, kinderwensspreekuur, informatiebijeenkomsten, coaching rondom geboortezorg, echoscopie en een eigen kraamcentrum.

Hierin willen wij zo toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen. Maeva betekent immers welkom. Graag denken we mee met jullie wensen en behoeften om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de zorg die jullie nodig hebben.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jullie de juiste professionele zorg krijgen. Daarom staan alle verloskundigen geregistreerd in meerdere kwaliteitsregisters en volgen wij regelmatig cursussen en scholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Klein team

Wij werken in een klein team om jullie alle aandacht te kunnen geven, jullie goed te leren kennen en zodat jullie ons leren kennen. We zijn een maatschap van twee verloskundigen; Patricia Bult en Lisanne de Bree. We worden versterkt door een vaste waarneemster Jacqueline Westenberg en per 1 januari 2024 ook door waarneemster Esther Udo. Daarnaast hebben we 2 assistentes Margreet van Wolfswinkel en Marieke van Dijk die ons ondersteunen.

Vaste verloskundigen

Ons streven is dat iedere zwangere de drie vaste verloskundigen ziet tijdens haar zwangerschap.

Wij hebben om de beurt  dienst, dus je weet niet van te voren welke verloskundige bij je bevalling is. Op onze instagram pagina kan je bij de highlights ons dienstrooster vinden.

Grootte van de praktijk

In onze praktijk bevallen gemiddeld 15 cliënten per maand. Dat is kleiner dan een gemiddelde verloskundigenpraktijk. Daarom kennen we al onze cliënten en kunnen we je persoonlijke aandacht geven. We vinden het belangrijk dat je goede begeleiding krijgt in de aanloop naar je bevalling, maar zeker ook naar je kraambed en het ouderschap toe. Vandaar dat we meer bieden dan alleen verloskundige zorg. De informatie avonden en groepsbijeenkomsten zijn er voor iedereen en de coaching is op maat als je dat nodig hebt.

Extra's

Heb je behoefte aan een extra (pret)echo of coaching, dan kan je daarvoor ook een afspraak maken. Daarnaast hebben we een anticonceptie spreekuur, voor informatie en ook voor het plaatsen van een spiraal.

 

 

Nieuws

Ontdek wat er gebeurt binnen Maeva

Bereikbaarheid van assistentes in de vakantieperiode

In de periode van 18 juli tot 23 augustus zal er niet alle dagen een assistente op de praktijk aanwezig zijn vanwege de vakantieperiode. Heb je een vraag of wil […]

Lees artikel

Huisarts in opleiding Anja Haker loopt een ochtend mee

Donderdag 27 juni loopt huisarts in opleiding Anja Haker een ochtend met ons mee. Als je bezwaar hebt tegen haar aanwezigheid, geef dat gerust bij ons aan.   Sinds maart […]

Lees artikel

Nieuwe assistente

Vanaf maandag 1 juli zal Rosanne bij ons ingewerkt worden als assistente. Jullie zullen haar de komende maanden vooral op de maandagen tegenkomen in de praktijk of aan de telefoon […]

Lees artikel

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen