Lisanne de Bree

Aangenaam! Ik ben Lisanne de Bree- van de Munt. Sinds oktober 2018 werk ik met veel plezier als verloskundige. De eerste paar jaren heb ik gewerkt als waarneemster en sinds januari 2023 ben ik een maatschap met Patricia Bult aangegaan. Binnenkort hoop ik de echo- opleiding ook af te ronden, als toevoeging op dit mooie vak.

Ik vind het een voorrecht dat ik iedere keer weer aanstaande ouders mag begeleiden tijdens een bijzondere periode van hun leven en jullie beter mag leren kennen. Ouders worden, of het nu voor de eerste keer is of als je dit al een keer hebt mogen meemaken, is en blijft een mooie, spannende en intieme periode. Het is ook een periode waarin je als aanstaande ouders al vroeg voor diverse keuzes komt te staan. Hier hoop ik jullie dan ook zoveel mogelijk bij te kunnen helpen, door de zorg te geven die bij jullie past. Als praktijk proberen we dan ook alle tijd voor jullie te nemen en zorg op maat te leveren.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en samen te ontdekken hoe jullie het beste door de zwangerschap, bevalling en kraambed heen begeleid kunnen worden!

 

 

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen