Waarneming voor onze 2-jaarlijkse praktijkdagen

12 juni, 2023

Op 20 en 21 juni hebben wij onze 2-jaarlijkse praktijkdagen. Gezellig én belangrijk voor de saamhorigheid, teambuilding en brainstormen over de visie en toekomst van Maeva.
Tijdens deze dagen zal Jorine voor ons waarnemen.

Hierbij stelt zij zich aan jullie voor;

Beste (aanstaande) ouders,

Van maandag 19 juni t/m woensdag 21 juni doe ik 48 uur dienst voor Verloskundig en Vrouwencentrum Maeva en kunnen jullie mij tegenkomen bij een kraambezoek, bevalling of als je vragen hebt. Hierbij zal ik mezelf even kort voorstellen.

Ik ben Jorine Veldman en ben vanaf 2011 werkzaam als verloskundige.  Mogelijk kennen jullie mij al, aangezien ik jaren in Scherpenzeel gewerkt heb als verloskundige. Super leuk om dus weer even terug te zijn!

Als verloskundige geniet ik ervan om jullie een stukje te mogen begeleiden/ondersteunen in deze hele bijzondere, maar soms ook spannende periode in jullie leven. Een periode waarin geluk, liefde, maar soms ook onzekerheden of zorgen naar voren kunnen komen. Ik neem graag de tijd om naar jullie te luisteren en de zorg te bieden die bij jullie past. Daarnaast blijft het keer op keer weer speciaal om te zien hoe een barende volledig in haar kracht een kindje op de wereld mag brengen.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of pak ik de fiets en ga lekker de natuur in!

Ik kijk ernaar uit om deze dagen te komen werken in Scherpenzeel e.o.

Wie weet tot snel!

Groetjes Jorine

Ben je zwanger, of wil je graag zwanger worden?
Wij staan je graag bij met advies!

Contact opnemen